Sikring af mennesker og værdier siden 1963

Vejledninger

Vores vejledninger er udarbejdet med formålet, at assistere og vejlede kunder og samarbejdspartnere i valg af sikringsløsninger. Vi modtager meget gerne kommentarer og ideer med mere, så vi kan videreudvikle vores materialer og sikre, at de bliver så brugbare som muligt fremadrettet.

Du kan gratis få tilsendt opdateringer til vejledingerne ved at kontakte Howeni Eurosafe. Vi opdaterer, når der er behov for det, og du vil kunne se et versionsnummer på forsiden.

Ansvar og forbehold for trykfejl 
Howeni Eurosafe påtager sig intet sikringsansvar i forbindelse med vejledningen. Vejledningen er udarbejdet som et projekt blandt flere interessenter, hvorfor Howeni Eurosafe ikke kan påtage sig det fulde ansvar for vejledningen samt eventuelle trykfejl.

Standarder
De fleste professionelle sikringsprodukter testes efter internationale standarder, hvilket er optimalt for brugere og leverandører samt rådgivere, da man dermed reelt kan sammenligne produkter. Howeni Eurosafe laver oversigter over de standarder, som vi primært anvender i vores afdelinger. Standarderne er typisk udviklet af forsikringsselskaber og brancheforeninger.

Testede produkter og ISO certificering
Vi anbefaler altid produkter, der er testet og klassificeret i den udstrækning, at det er teknisk muligt, og der reelt findes standarder.

Andre vejledninger og guides
Vi udarbejder løbende nye vejledninger og guides. De kan læses og downloades på www.HoweniEurosafe.dk

HoweniEurosafe står for sikkerhed med afprøvede koncepter, løsninger og produkter - altid med fokus på 'value for money'!

Få alle produktnyheder
og lad os holde kontakten.

Ring til salg og ekspedition:

Følg os på de sociale medier

Du kan snart chatte med os på Facebook og Messenger